Mint, ahogy a a divatiparnak, úgy a lakberendezésnek és a kertrendezésnek is megvannak a szezonális kollekciói. Bár még csak július közepe van de már kikerültek a nagy akció feliratok a fürdőrucikra, a kertibútorokra és a klímákra is. Viszont a bikinvel szemben – ami jövőre lehet, hogy már nem lesz trendi – a szabadtéri bútorok kicsit időtállóbbak, szóval nyugodtan szerezz be pár akciós darabot.

Íme a 2017-es kerti szezon trendjei, hogy könnyebb legyen a választás:

  1. A természetes a menő
    A korábbi minimalista stílust felváltották a lágyabb vonalak és a természetes anyagok használata. Kiszorult a műanyag, helyette hóditanak a változatos formájú fa bútorok és a vintage mintával ellátott színes díszpárnák.
  2. A régi és az új keveredése
    A hagyományos környezetbe illesztett modern, vagy éppen a modern terekben elhelyezett régies darabokkal is remek hatást tudunk elérni, ha azok harmóniában vannak egymással
  3. Aktívan a kertben
    A két szék, egy asztal ideje lejárt. A kerti programok végtelen lehetőségét kínálja, ha kicsit felturbózod a kertet. Vegyél egy kerti grillt, vagy dobd fel egy nyugággyal, a gyereknek egy csúszda, a kutyának egy futtató, a sportosabb társaságoknak egy petanque pálya (francia golyójáték).

De természetesen itt is az a legfontosabb, hogy egy olyan környezetet alakíts ki, ami által meg tudod növelni az életteredet, és ahova mindig kellemes érzés kiülni. Minden stílusirányzatnál előrébb való fő szabály, hogy te jól érezd magadat a kertedben, teraszodon. Adunk néhány tippet, ahhoz is, hogy ezt pénztárca kímélő módon tudd megvalósítani. Itt tudsz jelenleg akciós darabokat beszerezni: PlantartKikaTectona GrandisShopalikeRattan Exclusive.



Címkék: