Vásárolj növényeket, terményeket, vagy akár vetőmagot a legprofibbaktól! A csodálatos nevű Szent István Egyetem Kertészettudományi Karának Kísérleti Üzeme és Tangazdasága augusztus 3-án 14 órától terményvásárt tart, ahol vásárlás közben megismerheted a Kertészeti Egyetem ágazatait, az általuk előállított termékeket és felteheted az összes kertészeti jellegű kérdésedet, amikre eddig még sehol sem kaptál választ.

A kertészeti szakma minden ágazata bemutatkozik a rendezvényen, mint például a dísznövény-, gyümölcs-, gyógynövény- és zöldségtermesztés ág, valamint az ökológiai gazdálkodási, faiskolai termesztési, növénynemesítési és szántóföldi termesztési ágazat is.

Az egyetem Kísérleti Üzeme rendszeresen állít elő a termesztők és a hobbikertészek számára  egyaránt gyümölcsfa oltványokat, zöldségeket, gyümölcsöket, hibrid vetőmagot, zöldség illetve gyógy- és fűszernövény palántákat, dísz- és gyümölcsfaiskolai szaporítóanyagot, ökológiai termesztésből származó zöldségféléket, gabonaféléket, konténeres örökzöld és lombhullató fásszárú, valamint évelő dísznövényeket valamint biotermékeket. Ezekről mindent megtudhatsz a helyszínen, és a készlet erejéig meg is tudod vásárolni őket, és még tanácsokat is kérhetsz a gondozásukhoz, felhasználásukhoz vagy termesztésükhöz.

Gyere el te is augusztus 3-án 14 órától a vásárra, amit XXIII.kerület, Túri István út 2. szám alatt található Tangazdaságban tartanak. Az eseményről és a megvásárolható termékekről bővebb információt itt találsz.



Címkék: