Madárcsiripelés, lágy csobogás, béke, nyugalom, zen? Az Ohio állambeli SmithFly cég október elején rukkolt elő a kirándulók számára ideális megoldással, a Shoal Tent néven futó úszó sátorral, ami tényleg szuper ötlet, ha valaki igazi vízimádó – ugyanakkor anyaga és stabilitása miatt horgászoknak inkább nem ajánljuk. Az ára elég húzós: most 1274,15 dollárt (333 547 forintot) kérnek érte, akciósan.

Jelenleg csak előrendelhető, év végére, illetve jövő év elejére ígérik a tényleges elérést. Kényelmesen kb. 4, maximum 190 centi magas utas fér el a húsz kiló körüli sátorban, amit nagyon könnyű felállítani, csak fel kell fújni, így  még rudakra sincs szükség hozzá, írja vonatkozó cikkében a Daily Mail. Az úszó sátor alja, a tutaj 15 centi vastag – ami azonban dupla ekkorára tud nőni, hiszen mégiscsak matrac is –, és három légkamrával látták el elővigyázatosságból. Az utaztató-pihenő alkalmatosság a nagy szelet is bírja, vízálló, az eleje pedig cipzározható, és kapunk hozzá sátorvédő táskát, foltozókészletet és lábpumpát. Azért azt javasoljuk, úszómellényt vigyél magaddal, ha kipróbálnád, és csak akkor indulj el vele, ha tudsz úszni.

Overview of Shoal Tent

Here's a quick video overview of the Shoal Tent, from inflating it, paddling it, a look inside at the inflatable structure and finally flying around it. This thing will open up so many opportunities for fun on the water.

Közzétette: SmithFly – 2017. október 13.

Borítókép forrása: SmithFly



Címkék: