Lehetsz hobbikertész vagy profi kerttervező, virágrajongó vagy burjánzó balkontulajdonos, ha igazán naprakész szeretnél lenni a kertészkedés terén, a Gardenexpón a helyed.

Végre indul az igazi kerti szezon, egyre több időt tölthetünk a szabadban, szóval ideje megismerni a legújabb kültéri trendeket, kertészeti eszközöket, fejlesztéseket, kerti bútorokat, kiegészítőket, növénygondozási technikákat, vagyis mindazt, amivel még szebbé és kényelemsebbé varázsolhatjuk a kertünket.

Március 23-25 között, három napon át a kertészkedésé a főszerep a Budapest Arénában, ahol több száz kiállító, számtalan program, ingyenes kerttervezési tanácsadás és neves kertészek előadásai várják az érdeklődőket.

Nem számít, hogy egy apró balkonod van vagy több száz négyszögöles kerted, számtalan újdonságot, és hasznos tippeket ismerhetsz meg. Megtudhatod mi a csodaszép, zöld gyep titka, hogy jó tervezéssel mit lehet kihozni a kertedből, hogy mik a legtutibb kerti szerszámok, a legmodernebb automata eszközök, amik elvégzik a munkát helyetted, a legtrendibb kerti bútorok, medencék, szaunák, világítás és árnyékolók.

Fedezd fel hogyan lehet a gyerekek számára játszókertté varázsolni az udvart, hogy melyik kerti grillen lesz a legfinomabb a vacsora, és hogy mivel tápláld a növényeidet, hogy ők is jól érezzék magukat a kertedben.

Ha nem csak a kertet, de a lakást is szeretnéd feldobni pár szép növénnyel, kedvedre válogathatsz az Orchidea Ünnep virágai között, ahol 3500 virágzó orchidea különlegesség, vásár, és növényápolási tanácsadás vár.

(kép:pixabay)

Ha körbejártad az egész Gardenexpót, és felvértezted magadat a legújabb kerti trükkökkel és trendekkel, ne dobd el a jegyedet, mert azt levásárolhatod az Oázis kertészetekben, és már hozzá is láthatsz a teraszod, veteményesed, balkonod vagy kerted szépítéséhez.

(képek: Gardenexpo)

(kiemelt kép: pxhere)



Címkék: