Képzeld el, hogy betévedsz egy kertbe, ahol száz kegyetlen gyilkos lapul, és azon versenyeznek, hogy ki tud hamarabb megölni. Nem, ez nem a legújabb horrorfilm története, ez a kert valóban létezik. Az angliai Northumberlandban található, egyébként lélegzetelállítóan szép kertnek van egy titkos szeglete, ahol gyilkos növények élnek.

A szerintem kicsit perverz northumberlandi hercegnő agyából pattant ki az ötlet, hogy bájos kis tulipánok helyett, ő inkább halálos növényeket telpíttet. A project annyira jól sikerült, hogy bár a  gyilkos kertrészben szigorúan tilos bármelyik növényhez hozzányulni, megszagolni, vagy megkóstolni, a látogatók közül páran néha még így is elájulnak, miközben a kertet csodálják.

Természetesen hatalmas táblák figylemeztetik az embereket, hogy tartsák távol magukat a virágoktól, ha jót akarnak maguknak, és némelyik növényt hatalmas rácsokkal vették körbe, hogy ne lehessen megközelíteni őket. Van amelyikhez ha hozzáérsz örökre elaltat, de olyan is akad amelyik leégeti a bőrödet. Ha arra jársz légy óvatos! És járj arra!

További képeket itt találsz a kertről – © Copyright Steve Fareham

Az ötlet pedig innen van



Címkék: