Utoljára gyerekkoromban jártam a Hortobágyi Nemzeti Park területén, és bevallom, akkor nem tartottam túl izgalmasnak. Talán valami osztálykirándulás vagy valami hasonló lehetett, felültünk egy szekérre, azon zötykölődtünk jó sokat, néha láttunk pár kósza jószágot, megnéztük a gémeskutat, aztán jó napot – legalábbis ennyire emlékszem.

Meggyőződésem, hogy bármely, tágas területen (82 ezer hektár a nemzeti park területe!) élő állatok megtekintéséhez irtó nagy szerencse kell, és ez nem változott semmit az elmúlt húsz-harminc évben sem. Ezért nyújt pótolhatatlan élményt Kálló Péter fotós-videós Hortobágyon készített drónvideója (van ám benne minden, rackajuh, vadlúd, vízi bivaly), amire az Index figyelt fel az Instagramon. Kálló fotósblogját 2013-ban az év dokumentarista honlapjának választották meg a Photoblog Awardson, a 444.hu híre szerint pedig olyan helyeken fotózott már, mint Csángóföld, Isztambul vagy Szarajevó.

Hortobágy drone video // Hungary

Lovely drone video about uniqie Hortobágy at Hungary! A Hortobágy menő hely! Nem csak egy nagy puszta, hanem izgalmas, érdekes, élő és egyedülálló. Miközben készült ez a kisfilm, szépen lassan beleszerettem. Instagram csatornámon már láthattatok néhány képet erről. https://www.instagram.com/kallopeter/ Lápok, tavak és eldugott helyek, melyek a levegőből még különlegesebbek. Olyan helyekre juthattam be, ahol más még nem készíthetett ilyen felvételeket! Éppen ezért nagyon különleges ez a videó! Nézzétek és élvezzétek!#vadlovak #daruvonulas #szurkemarha #rackajuh #vadludak #gemeskut #puszta #hortobagy #magyarorszag #hungary #vizibivalyFilm by kallopeter.huhttp://www.kallopeter.huhttps://www.facebook.com/kallopeterph…Sponsored by Napi drón // Daily dronehttps://www.facebook.com/napidron/Made by PhooTourist / Professional Travel Contenthttps://www.facebook.com/phootourist/with Lorina Buda ❤️❤️❤️❤️❤️Partner: Visit Debrecen

Közzétette: kallopeter.hu – 2017. október 29.

Borítókép forrása: Kálló Péter/YouTube



Címkék: