Ha lelapátoltuk a havat, folytassuk az álmodozást, mi lehet még annál is jobb, mint az igazi fűágyon heverészés? Mi az, ami ellazít, ami felfrissít a melegben, vagy felmelegít a hűvös estéken? Hát egy kád finom fürdővíz! Ha a kültéri zuhany már unalmas, van hely a kertünkben és szeretünk lustálkodni, akkor most azonnal álljunk neki a tervezésnek.

Persze ezek a kádak nem egy a társasház kertjének a közepére, vagy egy sorházi minikertünk kerítése mellé valók, kell hozzájuk az intim, jól eldugott hátsó kert, vagy egy nagy fákkal és bokrokkal körbevett, félreeső hely, esetleg a terasz sarka. Van itt minden, lehet fűthető, lehet csak egy szimpla kiszuperált kád, egy nagy dézsa, kinek mire van szüksége. A következő összeállításokban több megoldást is láthatunk, kezdjük egy saját kézzel készített, igazi tűzzel fűthető darabbal.

Az üzletek is felkészülten várják a kültéri kádakra és jakuzzikra vágyókat, többféle stílusban, formában és nyilván árfekvésben kínálnak kültéri ázásra alkalmas kádakat. Ha nem magunk állnánk neki, vagy nem elégszünk meg egy nagy hordóval, akkor innen is választhatunk.


Kiemelt kép: pixabay.com



Címkék: