Egy terhesség tele van praktikákkal és mendemondákkal, annyi légből kapott hülyeséget végighallgat az ember a 9 hónap alatt, ami egy életre elég lenne. Aztán eljön a kiírt időpont, a gyerek meg sehol, csak a napok telnek és megint jönnek a jótanácsok, na akkor mindenben elkezd hinni még az is, aki addig csak az orvosilag alátámasztott tényekre figyelt. Ha például olyan szerencsés valaki, hogy Los Angeles-ben terhes, akkor például beül a Caioti Pizza Cafe-ba egy salátára és már ki is jött a gyereke.

Legalábbis több anya is azt állítja, hogy csak elég ennie az étterem egy bizonyos salátájából és pár óra múlva tuti megszületik a gyereke. A legenda szerint 28 évvel ezelőtt egy nő besétált az étterembe, beleevett a salátába és megindult nála a szülés, azóta napi 5-20 állapotos tér be csak azért, hogy tesztelje a híres salátát. Az étterem tulajdonosa nem hisz benne, de több nő is azt állítja, hogy működik: a saláta egyik összetevőjének köszönhetően megindulnak a szülések.

A saláta egyébként nagyon egyszerű, de a kulcsa egy különleges balzsamecettel, szárított paradicsommal és zöldfűszerek keverékével készülő öntet, ami a tesztelők szerint felér egy oxitocin bombával. Még külön is isznak belőle, ha a salátára locsolt mennyiség nem lenne elég.

Elképesztő, hogy mikre képesek a zöldségek, nem? Vagy az agy. Esetleg a test.

Kiemelt kép: pexels.com



Címkék: