Szeretem a kaktuszokat. Sokfélék, viccesek, jól néznek ki, ráadásul nehéz kinyírni őket, ami nálam is fontos szempont. A növények értelmetlen gyilkolászását viszont nem szeretem, ahogy a buta, részeg, bizonytalan, ezért bizonyítani akaró idióták sem a kedvenceim. És igen, van közös halmaz.

A videó nem friss, ilyenkor általában bosszankodom, hogy kerülte el a figyelmemet ilyesmi, de most örülök, hogy 2014 szeptemberében valami egész mással foglalkoztam. Ezen a videón így-úgy öltözött fiatalok kaktuszokba ugrálnak.

A Cactus Jump Fail címet viszont nem értem, ez mitől fail, pontosan az történt, amit terveztek: részegen beleugrott egy szúrós növénybe, ami fájt. És nem csak ők csinálják ám, tele van velük az internet. Szegény kaktuszok.

Fun fact: az Cylindropuntia bigelovii egy Arizonában honos bokorkaktusz, amit hívnak Jumping Cholla-nak is, azaz ugró kaktusznak. A friss hajtásai amilyen könnyen leválnak az ágak végéről, olyan könnyen bele is akadnak bármibe, ezért olyan, mintha ráugranának a mellettük elhaladókra.

Kiemelt kép: youtube.com



Címkék: