Szoktál venni nárciszt virágboltban? Ha nem lenne a válaszod, gyorsan nézd meg az alábbi listát és írd be a naptáradba a dátumokat, helyszíneket, mert olyat látsz majd, amilyet még sosem. A Karol and Blase vágó virágtermesztéssel foglalkozó vállalkozás remek országos kampányt hirdetett meg március 25-i kezdettel, amely népszerűsíti ezt a bájos, a falusi kertekben hétköznapinak, míg a városokban oly elfeledettnek számító virágot.

Hihetnéd, hogy semmi szükség reklámot csinálni a szinte minden kertben megtalálható növénynek, azonban ki kell józanodnunk, már nem csak kétféle létezik! A virágnemesítők szorgalmas munkájának hála, temérdek csodálatos nárcisz variáció létezik, amikkel e kampány által találkozhatunk. A klasszikus citromsárga ezer árnyalatán kívül már narancs, barack és fehér színű nárciszok is léteznek, hatalmas virágfejekkel, hosszú szárakkal, megdöbbentő a változatosság.

A március végétől április 22-ig tartó ORSZÁGOS NÁRCISZ SZÜRET rendezvénysorozat keretein belül igyekszik jó hírét vinni ezeknek a különlegességeknek a Karol and Blase.

Négy héten keresztül több budapesti és vidéki menő virágüzlet dolgozik azon, hogy a legstílusosabb, 10-20 szálas tavaszi NÁRCISZ csokrokkal térjetek haza, méghozzá igazán jutányos áron. Ha mindez nem lenne elég, a promóció keretein belül minden bokrétával a MAGYAR HOSPICE ALAPÍTVÁNYT is támogatjátok.

ÁLLOMÁSOK
Március 26-31. NÉMETH ATTILA FLORIST – Budapest, DELAROSA VIRÁG ÉS DEKOR – Újhartyán
Április 1-7. BUDAI VIRÁGMŰHELY,LEVENDULA VIRÁG – Nyíregyháza
Április 8-14. LAURA VIRÁG, KESZTLER VIRÁG – Diósd
Április 14-22. ENDORPHINE FLOWERS, LOIDL VIRÁG, VIVECCHO VIRÁG – Kalocsa

Nárciszokra fel! Mert szeretjük.

(Főkép fotói: Karol and Blase FB)



Címkék: