A Tihanyi-félszigeten elterülő levendulaültetvény látványa már önmagában is hatalmas élmény, a június 22-én kezdődő “Szedd magad levendula” programra látogatók viszont még ennél is többet kaphatnak. A Levendula Hetek első hétvégéjén, június 23-án szombaton NOHAB vontatású nosztalgiavonat közlekedik Balatonfüredre – olvasható a MÁV Nosztalgia Kft. honlapján.

A vonat reggel 8 óra 28 perckor a Nyugati-pályaudvarról, és a menetrend szerint 11 óra 45 perckor érkezik Balatonfüredre. Visszaindulás 17.55-kor, Budapestre érkezés 20.49-kor várható.

“A nosztalgia személykocsikból összeállított vonatban három kocsiosztály áll vendégeink rendelkezésére. Balatonfüred és Tihany között fakultatív busztranszfert biztosítunk azok számára, akik meg szeretnék csodálni a Tihanyi-félsziget csodás épített és természeti környezetét, illetve azoknak, akik részt szeretnének venni a Levendula Hetek keretében szervezett “Szedd magad” eseményen” – írják a szervezők. Szintén ezen napon közlekedik a MALÉV Air Tours Ikarus 250-es retró autóbusz a Levendula Fesztiválra, erre a programra viszont a jelek szerint már minden jegy elkelt.

Ha kedvet kaptál, a Szedd magad akcióról ide kattintva bővebben is tájékozódhatsz.

Kiemelt kép: Europress



Címkék: