Ugyan jelenleg nagyobb gondot okoznak a gyümölcsszezonnal kéz a kézben járó muslicák, a legyek is beszabadulnak néha a konyhába. Ahol állatok vannak, vagy nincs szúnyogháló az ablakokon, ott főleg jól jön valamilyen csapda, de ha nem szeretjük a hullákkal tarkított ragadós papírt, fújni sem szeretnénk semmit a levegőbe és a konyharuhával csapkodás is idegesít, mutatok egy humánus megoldást.

A zseniális eszköz működése egyszerű: öt különböző helyen kínál finomságokat a legyeknek, ide cseppenthetünk bármit, amire szívesen szállnak. Aztán amíg eszegetnek, észre sem veszik a lassan a fejük fölé kanyarodó, átlátszó műanyagot, ami lassan betereli őket a csapda közepébe. És onnan már nincs menekvés.

Az eszköz vegyszer és gyilkolás mentes, bár a videó alatti többször is felmerül a kérdés, hogy miért akarnám eldönteni, hogy megölöm őket vagy sem?! A csapda lehetőséget nyújt arra is, hogy szabadon engedjük a legyeket, de végezhetünk is velük, ahogy gondoljuk. Mi mindenkit kiengedünk inkább, de ez a mi döntésünk. És te mit tennél velük?

Kiemelt kép: odditymall.comCímkék: