A facebook jó posztjainál csak az érdekes kommentháborúkat szeretem jobban, mármint nem a sehová sem vezető mocskolódásokat, hanem amikor érvek és ellenérvek váltják egymást, értelmezhető formában. Igen, tényleg van ilyen az interneten, én ismerek olyat, aki látott már értelmes kommentet! Na szóval ez a téma is ilyen: mi legyen, ha egér van a háznál és mi legyen az egérrel, ha már megfogtuk?

A lenti hölgy azért sír, mert kisegér sírást hall a hűtő mögül és ő ezt nem bírja. Zacskókat húz a kezére és addig dolgozik, amíg elő nem kaparja a csapdát, ami egy élve elfogó eszköz, az egér nagy szerencséjére. Ezeket elvileg könnyű kinyitni, de ez egy ragadós fajta, mert az egér nem bír kijönni belőle. És akkor megkezdődik a küzdelem, ami persze boldog véget ér. Te mit tettél volna?

Erről pedig eszembe jutott, hogy az ősszel bizony nálunk is megjelennek majd a téli vackukat kereső egérkék, hogy végül beköltözzenek a párnaládába, meg a gyerek homokozó játékai közé. Ezzel nincs is bajunk, jöjjenek csak, de mit tennék, ha a lakásban lenne egér? Ti hogy védekeztek ellenük? Élve elfogjátok és elengeditek? Csapda? Méreg? Jöhetnek a kommentek!

Kiemelt kép: wallpapers4u.org



Címkék: