Romantikus szerelmi vallomás a négy éve alapított kukászenekar, az 48er-Tandler-Band legújabb slágere, a “Secondhand”, amelyben Bécs legnagyobb használtcikk-kereskedése, a 48er-Tandler játssza a főszerepet. A különleges régiségkereskedésben a szeméttelepeken leadott, tökéletes állapotban lévő étkészleteknek, műszaki cikkeknek, ruháknak, játékoknak és a bécsi tömegközlekedési eszközökön felejtett és soha el nem hozott dolgoknak keresnek új gazdát.

A dal szerzői slágerükkel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a megunt tárgyakat nem szabad eldobni, hanem egy második esélyt kell adni nekik, akárcsak a szerelemnek.

Az 48er-Tandler-Bandet még 2014-ben alapította a bécsi köztisztasági vállalat öt munkatársa azzal a céllal, hogy saját szerzeményeik segítségével is az újrahasznosítást és a különleges használtcikk-kereskedést népszerűsítsék. Első szerzeményükben, a “Der 48er-Tandler von Wien” című dalban olyan osztrák hírességek működtek közre mint Herbert Prohaska focista, Willi Resetarits énekes, vagy az akkori bécsi polgármester, Michael Häupl.

A két szerzemény már nemcsak a Spotify-on, a YouTube-on és az Amazone Music-on érhető el, de le is tölthető az iTunes és a Google Play áruházból.

 

Forrás: Eurocomm PR
Kiemelt kép forrása: Youtube



Címkék: