No nem az állatok zenélnek majd, ez nem a cirkusz, mindössze felnőttes, szuper kikapcsolódás a főváros gyerekparadicsomában, zárás után.

Bevallom, nem vagyok egy óriási állatrajongó, de a budapesti állatkert mégis olyan hely, ahova szívesen megyek a gyerekekkel. Én persze inkább a növények és kerti érdekességek miatt, ők meg nézzék csak boldogan a pancsikoló jegesmedvét és szabadon sétálgató teknősöket. De amikor a kicsiknek lassan lövik a pizsamát, az állatkert kapui ismét kinyílnak ezen a nyáron is július 5. és augusztus 23. között egy-egy jó koncert kedvéért.

Júliusban főleg a jazz rajongók örülhetnek, augusztusban viszont könnyebb vízekre evez a program, többek között Geszti Péterrel, Király Viktorral vagy a Budapest Bárral.

A műsor mindig 20:30-kor kezdődik, megérkezni azonban már előtte érdemes (este 7-től nyitják a kapukat), mert így belefér még egy süti a cukrászdában és egy kellemes séta az állatok között, bár én inkább a nagy sziklát javaslom a tóval, vagy a csinos Japán kertet, ami nyár estéken igazán pazar látvány.

A zenés estékről többet itt olvashatsz.



Címkék: