Biztos jele annak, hogy vérbeli hobbikertész vagy ha éjjel nappal a kertben kapirgálsz vagy a teraszt szépítgeted. Ha imádsz virágot ültetni, beszüretelni a veteményesből a saját termésedet és a sövényt metszeni. De azért valjuk be nem mindig könnyú eligazodni a kertészkedés világában. Ha néha te elalakadsz, mert nem tudod melyik lenne a legjobb virágföld, metszési technika vagy éppen ültetési időszak, akkor a hobbikertész tanfolyamon a helyed.

Profi kertészektől tanulhatod meg a 6-8 alkalmas kurzusokon a kertészkedés minden csínyját-bínyját. A budaörsi Oázis kertészetben tartott elméleti és gyakorlati részből álló workshopokra várnak minden olyan kerttulajdonost, városi dzsungel kedvelőt, terasz vagy apró balkon szépítőt, akik szeretnék bővíteni a tudásukat. Semmilyen előképzettség nem szükséges, a lényeg hogy lelkes legyél. Választhatsz a biokertész nap, a virágkötő workshop, a gyógynövény, gyümölcstermesztés, kiskert vagy épp a metszés tanfolyamok közül.

Pár nap alatt megtanulhatod a kertkialakítás alapjait, a gyógynövények felhasználását, a veteményes gondozását, a bio szemléletű növényvédelmet, a hagyományos kerti gyümölcstermesztés módszereit és a gyümölcsfák metszési technikáit.

Iratkozz be és az újonnan megszerzett tudással varázsold még szebbé a kertedet. A tanfolyamokról bővebb információt itt találsz.



Címkék: