Az amerikai filmek óriás házainak óriási verandáin mindig lóg egy hintaágy. Vagy szék. A mennyezetre rögzített, vagy állványról lógó, fából készült padon pokrócok, párnák, a főhősnő olvasgat, belemereng a napsütésbe, esténként meg a főhőssel csókolódzik, gyertyafény, pohár bor, alattuk meg lágyan ring a hintaágy. Ehhez persze kell egy ilyen veranda, tornác, vagy szélesebb erkély is, de ha van és elfér rajta egy hasonló, mutatunk néhány csodaszép megoldást.

A legnehezebb, egyben legszórakoztatóbb módszer, ha magunk készítünk egy ilyen padot. Új kedvencem, April Wilkerson elég jól bánik a szerszámokkal, de nem profi, a kényszernek köszönhetően jött ennyire bele a barkácsolásba: nem engedhette meg magának, hogy boltban vegye meg, ezért inkább nekiállt és a garázsban rakta össze a bútorokat és a többi tárgyat. Itt éppen egy kis padot. Pohártartósat!

De van itt nagyobb falat is, ezen már feküdni is lehet. Kényelmes, nagy párnákkal kibélelt hintaágy ez, ha érez magában tehetséget, egy ilyennek is nekiállhat.

Ha ihletett kapott, itt talál 30 ingyenes tervet és ötlet, több stílusból választhat, ezek az én kedvenceim.

Fára akasztott, pitypang sárgára festett, keskeny kis pad, körülötte rengeteg virág és egy fakerítés. Ezt így ahogy van, átemelném a kert sarkába. A tervet itt találja.

Forrás: homesthetics.net

Slágergyanús darab ez a raklapból készült hintaágy, olcsó és egyszerű. Ha csak kipróbálnánk, milyen egy hintaágyon ringatózni, ezzel érdemes bevezetni az élményt.

Forrás: homesthetics.net

Egy elegáns, királyi darab, arany lánccal és kötéllel, hófehér textilekkel. Nagy ház, jól kitalált verandájára való, a nyugdíjas éveimet el tudom képzelni egy ilyenben.

Forrás: homesthetics.net

Kiemelt kép: pxhere.com



Címkék: