Legyen szó bevásárlásról, takarításról, főzésről vagy akár evésről, az étel folyamatos utazás, amely mindennapi életünket átszövi. Az EuroCucina kiállításon a Whirlpool stand megmutatta, hogyan nyújtanak a készülékek olyan folyamatos, összekapcsolt élményt, amely ennek az ételutazásnak minden szakaszát javítja.

Az új W Collection interaktív digitális élményén keresztül megmutatták, hogy a készülékek mennyire “Érzik világunkat” – érzékeny módon elébe mennek, megtanulják preferenciáinkat és szokásainkat és igazodnak hozzájuk, hogy intuitívabbakká váljanak és hogy mindig stresszmentesen érjenek el tökéletes eredményt. A Whirlpool azt is bemutatta, hogyan épülnek egyre inkább egymásra az új termékei és hogyan épülnek be azok összekapcsolt otthonunkba és életünkbe, amelyet most a hanginterakció javít tovább.

A HANGVEZÉRLÉSSEL HASZNOSABBÁ TETT KÉSZÜLÉKEK

Az EuroCucina-n a Whirlpool először enged bepillantást a Google Asszisztens funkcióval ellátott teljesen új sütőbe – az elképesztően kényelmes, kéz használata nélküli vezérlés érdekében.

“A hangvezérlés révén Önnek nem kell azon gondolkodnia, hogyan is kezelje készülékét – az az Ön nyelvén beszél!” – mondja Marco Signa, a Whirlpool EMEA összekapcsolhatóságért felelős igazgatója. “Megmutatjuk, hogy a Google Asszisztens hogyan biztosítja Önnek a sütő kéz használata nélküli vezérlését, ami hihetetlenül hasznos, amikor Ön a főzéssel foglalatoskodik, vagy amikor a dolgokat a háztartásban szeretné kézben tartani.”

A Whirlpool 2018. elején bejelentette, hogy a termékek kiválasztása során az intelligens asszisztenseket hangvezérlési képességgel a teljes konyhai termékcsaládban támogatni fogja. A látogatók az EuroCucina-n láthatják, hogy a Google Asszisztens hogyan egyszerűsíti a mindennapos interakciót például a sütővel – program beállítása és indítása, rákérdezve arra, hogy mennyi idő maradt a főzési folyamat végéig, a sütőt kikapcsolva – mindezen lépések a termékkel való “beszélgetés” révén most már lehetségesek.

EGYÜTTDOLGOZÓ KÉSZÜLÉKEK A FIGYELEMRE MÉLTÓ EREDMÉNYÉRT

A Whirlpool prémium W Collection az új termékei az összekapcsolhatóságot használják fel, hogy egymással interakcióban legyenek. Ez a szinergia a kényelem, csúcsteljesítmény új szintjét nyújtja, amely az egész termékskálában elérhető.

A mindennapos feladatok leegyszerűsödnek, amikor a készülékek egymással beszélgetnek: az új összekapcsolt elszívóernyők például automatikusan tudják a levegőszűrést a megfelelő mennyiségben elindítani, amikor az indukciós főzőlap használatban van, vagy aktiválódnak a sütő pirolitikus tisztítási programja alatt. Másik példa, hogy az elszívóernyő világítása mostantól arra is felhasználható, hogy más készülékekről értesítést kapjunk. Ezt a funkciót a felhasználó teljes mértékben személyre szabhatja, a világítás villogóra állításával olyankor, amikor az irányított főzőprogram bizonyos szakasza figyelmet igényel, vagy hogy értesítést szeretnénk arról, hogy a mosogatógép vagy a mosógép a program végére ért.

A felhasználók a Whirlpool 6. ÉRZÉK élő applikációnak köszönhetően saját intelligens készülékeikkel több készüléket is együtt használhatnak. A sütővel és a főzőlappal is együtt dolgozó különleges ételtervező funkció könnyíti meg a felhasználóknak heti ételeik megtervezését. Ízlésének és étrendi kedvenceinek megfelelően csak böngésznie kell a több száz séf alkotta receptek között, majd a funkció automatikusan összeállítja a bevásárlólistát és lehetővé teszi az Ön számára, hogy lépésről lépésre kövesse a sütő vagy az indukciós főzőlap TFT képernyőjén olvasható útmutatásokat.

További információ: www.whirlpoolcorp-eurocucina2018.eu



Címkék: