Vannak vidékek, ahol a szabadban, várostól távol sétáltatott kistestű kutyákat több halálos veszély is fenyegeti. A prérifarkas, a ragadozó madarak és egyéb kisebb emlősre is vadászó állatok ellen fejlesztették ki ezt a kutyaruhát, a CoyoteVest páncélt.

Nálunk a kullancs és a toklász jelenti a legnagyobb veszélyt, na meg sajnos az a néhány szabadon sétáltatott, nem barátságos nagytestű kutya, de Amerika egyes vidékein gyakran előfordul, hogy kistesű kutyák esnek áldozatául a prérifarkasok támadásának. Egy ilyen végzetes eset után fejlesztették ki a szomorú gazdik ezt a páncélt.

A CoyoteVest többszintű védelmet kínál. A nagy, tüskés gallér megakadályozza, hogy a támadó a kutya nyakát megragadja és megrázza, a mellényt pedig kevlárral megerősített ballisztikus nylonból készült, ami nem engedi mélyre a mélyebb harapásokat. A gyártó azt ígéri, hogy a mellény nem lassítja, vagy zavarja a kutyákat és mivel a mellkasa szabadon marad, belemelegedni sem fog. Vízhatlan, így úszhat is benne a blöki, tehát ugyanúgy élhet vele, mintha semmit sem hordana.

A 119 dolláros kezdőkészlet itt megvásárolható.

Kiemelt kép: coyotevest.com



Címkék: