Egy új otthon megtervezésénél és kialakításánál rengeteg kisebb nagyobb részletre kell figyelnünk. Gyakori, hogy a burkolatok, a falak színe mellett nem gondoljuk át alaposan a kapcsolók és a csatlakozóaljatok helyét, nem is beszélve azok stílusáról. Pedig nem is gondolnánk, mi minden tehet értünk egy modern, okos kapcsoló, vagy hogy könnyítheti meg az éltünket egy intelligens vezérlőkkel felszerelt otthon.

A hatalmas kínálat és a sok féle dizájn között nehéz megtalálni azt, amit jól passzol hozzánk és az otthonunk jellegéhez, de modern és megbízható minőségű is egyben. Pedig évekig nézzük és használjuk majd ezek a apróságnak tűnő, ám fontos kiegészítőket is, tehát érdemes a kiválasztásukra időt szakítanunk.

Design és intelligencia: ezt is tudják az új kapcsolók

A Legrand modern Allure és Life kapcsoló családja remek választás, ha a modern és stílusos részetek fontosak számunkra. Ráadásul nem csak egyszerű kapcsolókról van szó: a rendszerrel egy mechanizmusból két, különböző stílussal rendelkező kapcsoló alakítható ki. A két család különböző, de remekül kombinálható: a szögletesebb formavilágú, kifinomult Valena Life és a kerekítettebb, merészebb Valena Allure kapcsolói és csatlakozói számtalan lehetőséget rejtenek. Ha megunjuk az egyiket, vagy egy szoba más funkciót, más stílust kap, a szerelés során beépített mechanizmusra mindkét család keretei, burkolatai feltehetőek, bármikor lecserélhetőek.

Az ikonikus design

A lekerekített formák, klasszikus és modern színek állnak közel hozzánk? Az Allure a mi családunk! Az elegáns és sokrétű anyaghasználat (fa, bőr, réz, karbon, üveg, márvány) nem csak otthonunkat teheti egyedivé, de az irodánkba, egy szállodába, vagy bármilyen középületben megállják a helyüket.

Négyzet a négyzetben

Aki szereti keverni az anyagokat, a fazonokat és a formákat, az Valena Life családban  találja meg a számára megfelelőt. Légies megjelenés, kreatív minták, a fantasztikus színű keretek pedig egy egyszerű fehér kapcsolóval kombinálva is nagyon menő hatást keltenek otthonunk bármelyik helységében.

A biztonság az első!

Nem elég, ha valami szép és modern, fontos hogy az otthonunk biztonságos is legyen. A megbízható minőségnek köszönhetően a kapcsolók és a csatlakozóaljzatok szerelése és használata is biztonságos. A fém süllyesztőperem műanyag borítása biztonságot nyújt szerelés közben is, a védőburkolat pedig a portól, festéktől és a karcolásoktól védi meg a szerelvényeket.

Új kor, új igények

Ma már nem érjük be egyszerű csatlakozókkal: energiatakarékos megoldásokra, USB töltőaljzatokra, fényerőszabályzókra, rádiós redőnyvezérlésre, multimédiás megoldásokra, hotelszoba menedzsmentre van szükségünk a hagyományos funkciók mellett, amit a Legrand termékeiben (150 más funkcióval együtt) mind megtalálunk. Az okos otthon sem a jövő igénye, a MyHome elemekkel az intelligens otthonok kialakítására is lehetőségünk van. Ha szeretnénk, akár Bluetooth segítségével továbbíthatjuk zenénket a telefonunkról otthonunk minden helyiségébe, a mozgásérzékelős kapcsolók pedig a költséghatékonyságukkal csábítanak.

A MyHOME rendszer  segítségével lehetőségünk van a világítás- és redőnyvezérlésre, a napi rutinhoz kapcsolódó komplett funkció beállítások kezelésére, a riasztórendszer beállítására, a mutimédiás eszközök és a kaputelefon kezelésére, akár egyszerre is. Ha pedig távolról vezérelnénk, illetve felügyelnénk az otthonunkat, azt a rendszer segítségével számítógépről, tabletgépről vagy akár okostelefonról is megtehetjük.



Címkék: