Macskásoknak nem kell bemutatni a cicák azon szokását, hogy a nekik vásárolt játékok helyett szeméttel játszanak, a saját helyük helyett pedig táskákba, dobozokba, szőrükkel inverz árnyalatú ruhadarabokra fekszenek. Pedig ma már olyan bútorokat vehetünk nekik, amiket mi is szívesen elfogadnánk.

Írtunk már a Fehér Ház, vagy Kreml formájú cica-játszóházakról, készült már kert is a cicák számára, most viszont a pihenőhelyekről lesz szó. Már nálunk is kapható az IKEA állatoknak szánt kollekciója, a LURVIG. A családtagnak kezelt kutya/macska, számára miniatűr kanapékat, fekhelyeket, házikókat vehetünk, amik nyilván pont beleillenek az ikeás lakásunk stílusába is.

Ha viszont más minőséget és stílust képzeltünk el a macskánknak, akkor ajánljuk a japán Okawa Kagu kézműves termékeit. A bútorgyártó cégi is a miniatürizált emberbútorok irányába indult és egy szuperelegáns kollekciót alkotott cicák számára. A kézzel készült kollekcióval Fukuoka város egykor virágzó kézműiparát  szeretnék feltámasztani.

A kiváló minőségben, fenyőből készült bútorokat közvetlenül a készítőktől rendelhetjük meg, itt.

Kiemelt kép: pixabay.com



Címkék: