Mert nekik olyan könnyű, kicsik, szőrösek, aranyosak (mármint a kutyák) és a természet eleve úgy alkotta meg őket, hogy még a legkérgesebb szív is megdobbanjon tőlük. Szóval jöttek és beférkőztek az esküvői képekre is, de nagy különbség, hogy őket a végén nem dobta el senki. Sőt, életben maradtak és jó helyre kerültek mind.

Rebecca Lynne fotós Becky és John esküvőjén készítette ezeket a különleges fotókat, amiken nem a szokásos csokrokat, hanem kölyökkutyákat szorongat az ifjú pár és a többiek. Az friss házasok elmesélték, hogy épp az esemény szervezésében jártak nyakig, amikor rátaláltak egy állatvédő szervezet, a The Little Guild Facebook oldalán a felhívásra, amiben gazdikat kerestek elárvult kölyköknek. Mivel a fiatalok állatok között nőttek fel, úgy döntöttek, magukhoz vesznek két kölyköt az alomból.


A két kutya, Penny és Patch érkezése után viszont úgy alakult, hogy az összes blöki a párhoz került, akik vállalták, hogy otthont keresnek mindegyiküknek. Annak a remek ötletnek köszönhetően, hogy az esküvőre is elkísérjék őket a gazdára váró kölykök, az eseményt követően minden kutya megbízható és szerető családra talált. Jó, nem egy szép csokor, de azért ez sem rossz emlék, nem?

Kiemelt kép: http://www.rebecca-lynnephotography.com/



Címkék: