Bár ízléssel nem vitatkozunk és mindenki azt eszik amit akar, továbbá a sós fagyik szerintem is jók és biztos, hogy van aki szívesen eszi  a savanyú uborkásat is, szeretném azt hinni, hogy ezek az ízek csak a reklám kedvéért jöttek létre és valójában nincs rájuk akkora kereslet. Hosszú mondat lett, de csak hogy a lehető legkésőbb kelljen leírnom ezt: megjött a cheetosba forgatott fagylalt.

Van ez az junkfood táplálkozási vonal, hogy meglévő termékekből csinálunk új ételeket, így halmozva az ízfokozók, állományjavítók, színezékek és egyéb gyártás során felhasznált anyagok mennyiségét. Eddig a kekszekből készülő sütemények fájtak a legjobban, de a rikító sárga pufiba forgatott fagyival érték el végképp a határt. A cheetos fagyi egyébként nem újdonság, itt még receptet is találsz, de azért ezek a felvételek elég erősek:

A cheetos egyébként egy ún. kukoricasnack, a sajtos változat összetevői: kukoricadara, repceétolaj, ízesítő (tejsavópor, étkezési só, glükóz) ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát), aroma (tartalmaz tejet, szóját), és maltodextrin.

Kiemelt kép: youtube.com



Címkék: