A New Yorkban működő Ducks Eatery olyat tett a dinnyével, mint előtte még soha senki: sonkává változtatta. Vegánok milliói nyelik a nyálukat és/vagy veszik a repjegyüket a következő videó láttán. Vagy mégsem?

A páclébe áztatott, fél napon át füstölt dinnye olyan lesz, mint egy nagy darab véres hús, de a java még csak most következik. A dinnyét sonkaszerűen bevagdossák, majd a saját levével és fűszeres olajjal locsolgatva megsütik, így végül ránézésre olyan, mint egy szép nagy darab, ropogós-karamellizáltra sült bőrű, illatos sonka. És amikor elkezdik szeletelni, attól leesik az állunk.

A Ney York Insider tesztelője szerint a füstölt, sós, szaftos, fűszeres szeletek ránézésre olyanok, mintha véresen hagyott oldalas szeleteket raktak volna elé. A kóstolás után pedig a “MI???” kérdést teszi fel. Az íze nem pont olyan, mintha húst enne, de nem is olyan, mintha friss dinnyét, viszont érdemes kipróbálni, mert a végeredmény finom.

Viszont kérdés, hogy egy vegán szeretne véres húsnak látszó bármit enni? Vagy ez csak egy jó reklám az étteremnek és nem vehető komolyan? Vegánok, komment!

Kiemelt kép: facebook.com/DucksEatery



Címkék: