Nyáron forgattunk Fonyódon, ahol Sanyi, a szarvas döntött úgy, hogy a magyar tenger partján tölti a nyarat. Most pedig a Társaság az Élhető Szentendréért facebookos csoport osztotta meg mai nap legcukibb hírét, ami szerint egy szarvas folyamatosan dézsmálja az almafákat a Tegez utcában. Az esetről egy ott élő lakos, Angéla számolt be, aki egy képet is mellékelt a városba szabadult állatról.

“Ő Alfréd, legalábbis én így neveztem el :), mert hetekig minden este rendre, sötétedés után megjelent a kertemben és akkurátusan lezabálta az elérhető almákat. Kiálltam a teraszra, az ő feje az én lábam magasságában volt és beszéltem hozzá. Nem ijedt meg, nem rohant el, rám nézett és evett tovább. Hajnalig molyolt a kertben, legyalulta a fenyőfákat, hogy gyantázza az agancsát, aztán odébb állt”

– írta a meglopott kerttulajdonos, ami mindezek ellenére nem haragszik Alfrédra, sőt, mivel már két hete nem látta, úgy tűnik, hiányzik is neki.

A kommentekből az is kiderült, hogy a szarvas több helyen is járt a Tegez utcában, és mindenhol terített asztallal várják.

 

Kiemelt kép: Pixabay



Címkék: