Egy időben tele volt az internet olyan videókkal, amin macskák ijednek meg uborkáktól, mert hát ilyen ez az internet és ilyenek ezek a macskák. Most meg itt ez a kutya az ananásszal. Mi történik?

A macska-uborka dolog egy teknőctarka cicustól indult, aki a videó szerint épp békésen vacsorázott, amikor valaki a háta mögé csempészett egy kígyóuborkát, ő pedig ezt hirtelen meglátva rugóként pattant fel és pánikszerű menekülésbe kezdett. Ezek után mindent elleptek videók, amin emberek próbálják ki a macskájukkal az uborkás viccet (az uborkás szívatást, mondjuk inkább, nekem se macskám, se uborkám, de én nem próbálnám ki egyikkel sem).

A Telegraph egy állatok viselkedését kutató szakembert is megkérdezett a jelenségről. Dr. Roger Mugford szerint a macskáknál ezt a pánikot a váratlanság váltja ki, az hogy valami egészen szokatlan dolog került a közelükbe, amíg ő békésen eszegettek.  Sőt, a doki szerint az uborka ragadozóra, talán kígyóra emlékezteti a macskákat, akik az életükért küzdenek ilyenkor. De valójában bármitől frászt kapnának, ha hirtelen mögöttük teremne.

Most pedig megérkezett a pitbull, akik egy ananásztól készült ki.

Erre mit látok? 2016-ba készült ez az összeállítás, amin nem egy, nem kettő, de több kutya is kiakad az ananásztól! De vajon mit mondana erre Dr. Roger Mugford?

Kiemelt kép: twitter



Címkék: