A gyerekeket minden érdekli. Imádják utánozni a felnőtteket, amivel rengeteget tanulnak. A kertészkedés is egy olyan közös családi program, amit garantáltan élvezni fognak. Akkor a legjobb a móka, ha nekik is megvannak a saját kis eszközeik, szerszámaik, amikkel minikertészként, velünk együtt végezhetik a kerti teendőket.

Mutatjuk miket szerezz be hozzá

Szuper ajándék lehet a gyereknek ez az öt darabos készlet egy praktikus táskában. Van benne locsolókanna, gereblye és kétféle lapát is. Ezek tartós fém szerszámok, fa nyéllel.

 

A kisebbek már két éves kortól használhatják ezt a talicskát, amihez szuper kiegészítőket is adnak. Mivel műanyagból vannak nem sértik meg a kezét.

Most akciósan megveheted.

Természetesen külön-külön is megveheted a kerti szerszámokat, hogy együtt gondozhassátok a kertben vagy az erkélyen a virágokat. Íme a kínálat:

Igazán jó áron, 280 Ft-ért kaphatsz gereblyét vagy kislapátot.

A gyerek kerti játékeszközök Rolls Royce-ja a Bosch játékszett. Most beszerezheted ezt a csomagot, aminek a tartalma egy lapát, egy gereblye, egy talicska és egy védőkesztyű. Ezzel a felszereléssel örömmel segít majd a gyerek a kerti munkákban, például összeszedheti a lehullott leveleket, vagy elszállíthatja az apróbb dolgokat.

Ha pedig még felkészültebben szeretnétek belevágni a kertészkedésbe és közben még többet szeretnétek tanulni róla, akkor nektek ajánljuk a Kerti Móka című könyvet. Tele van kertészkedős tippekkel és praktikákkal a gyerekek számára és segít a szülőknek és a nagyszülőknek elmagyarázni a kertművelés titkait. Ez  a remek olvasmány bemutatja, hogy hogyan lehet a kertben, az erkélyen vagy a gangon zöldségeket, fűszernövényeket nevelni vagy akár bogárszállodát építeni. Megismerteti a kicsiket az őket körülvevő növényekkel és állatokkal.

A kertészmérnök szerzők gyakran tartanak foglalkozásokat a kertészkedésről gyerekek számára, és az így szerzett tapasztalataikat gyűjtötték össze ebben a könyvben  az élvezetes közös kertészkedéshez.

Ezekkel az eszközökkel garantált egy jó kis közös, családi kertészkedés. Amíg jó idő van hozzá.

 

Képek a webáruházakból



Címkék: