Számtalan oka lehet, hogy valaki nem szeretné otthon tölteni a karácsonyt. Lehet, hogy elunta a menüsor készítést huszadjára, és inkább elmennek wellnesezni a családdal, ugyanazt az összeget pihenésre is elkölthetik, amibe a karácsony került volna, csak az ágál ellene, aki nem próbálta még.

Aztán lehet, hogy valakinek nincs családja valamilyen okból, mondjuk fiatal, most vált el, vagy nem kezdett még hozzá. Vagy van családja, de estére azért elunja a mennyből az angyalt. Lehet, nem ünnepli a karácsonyt, vagy nem a karácsonyt ünnepli.

Nekik számtalan bulikázási lehetőség adódik. Igaz, a színházakba ilyenkor előre elfogynak a jegyek, és amúgy is Diórörő, meg Betlehem van. A mozik délután kettőkor kezdenek utoljára filmet a plázákban, de a Cirkó Gejzírben a Kaotikus karácsony (18:45, 21:00) és a Vendégek (18:20, 19:45, 21:15) című filmeket játszák a szokásos menet szerint, kicsivel több mint kétóránként. Vidéken sincs ok az unalomra, pl Balassagyarmaton a Madách Moziban 16:45-kor indítanak utoljára filmet, mégpedig a Ferdinánd 3D verzióját. A többi vidéki mozi is eddig vetít, érdemes megnézni a műsort, mert azért van pár kivétel, ahol 19:00-ig kezdenek.

Ha ennél is későbbi elfoglaltságot keres, a kocsmák egy része, főleg a budapesti bulinegyedben nyitva tart este. Ha táncolnál, az Instant, a Fat Moo’s, az Ötkert is mind várja a bulikázni vágyókat.

Vidéken sincs komoly baj, ahol rákerestem, mindenütt találtam nyitva tartó bulihelyeket. Szóval hajrá, nem kell otthon ülni, és a Reszkessetek betörőket nézni.



Címkék: