Január 25-ig bárki szavazhat 2017 legkreatívabb hazai projektjére, vagyis, hogy melyik közösségi, művészeti vagy társadalmi kezdeményezés volt tavaly a legizgalmasabb. A jelöltek neve 2018. január 4. óta érhető a Highlights of Hungary weboldalán, ami 2013 óta az első és egyetlen olyan hazai kreatív gyűjtés, amely szakmai alapokon, ám kategóriák nélkül gyűjti egy platformra a hazai sikereket. A kurátori csapat 10 felkért szakemberből áll, akik a kreatív ipar különböző területeit képviselik, idén pedig nemcsak a közönség, hanem ők is fognak szavazni.

Bagi László (újságíró, Forbes) Böszörményi Nagy Gergely (vezető, Design Terminál) Hitka Viktória (képzőművész) Horváth Dorka (újságíró, blogger, BOOKR Kids alapító) Liptay Gabriella (kommunikációs szakértő, KPMG) Megyesi Zsuzsa (art director, A+Z Design) Martinkó József (építészet- és dizájnkritikus, Octogon Magazin főszerkesztő) Szűcs Péter (szerkesztő, újságíró, PetersPlanet.travel alapító) Takács Ákos (marketingvezető, Red Bull Magyarország) Trellay Levente (art director, Telep Art Agency)

Az 55 projekt közül a legtöbb voksot kapott jelölt február 1-jén veheti át a közönségdíjat a Katona József Színházban rendezett díjkiosztón. A 2016-os fődíjat Red Bull Pilvaker projekt kapta meg, az elmúlt években pedig olyan kezdeményezések szerepeltek, mint a tiszai ökohajó, a Maacraft szociális műhelye vagy Noé.

Ide kattintva te is szavazhatsz a kedvencedre.



Címkék: