Táncolnál egy jót szombat este, de nem tudod, hogy hol a legjobb a buli? Január 20-án a legnagyobb partik garantáltan a jégpályákon lesznek, ugyanis a Magyar Jégkorong Szövetség újra megrendezi a Jégpályák Éjszakáját, amihez országszerte számtalan koripálya csatlakozott.

A Múzeumok és a Fürdők Éjszakájához hasonlóan, most a téli sportok szerelmeseit várják egy fergeteges estére 16 városban 21 helyszínen. A jó hangulatot nem csak a meghosszabbított nyitva tartással, de sok helyen ingyenes belépéssel, és DJ-k által celebrált kiváló zenékkel biztosítják a szervezők.

A fővárosban több helyszínen is kifáradásig tart majd a jégdiszkó, a Városligetben, Csepelen, a Széna téren, Újbudán, és a Vasas Jégcentrumban is éjfélig csúszkálhatunk, a Tüskesátorban hajnali kettőig, a Bosnyák téren pedig egészen háromig(!!!) .

(kép: www.mulyegpalya.hu )

A legtöbb pályán akciós belépőkkel, DJ-vel, forralt borral és kedvezményes koribérlési lehetőséggel várnak minket, a Bosnyák téren, a Vasas pályán, Újbudán, a Tüskében és még Csepelen ezen az egy estén ingyen lesz a jeges móka.

Számtalan vidéki város is csatlakozott a kezdeményezéshez, és zenés, táncos mulatsággal várják szombat este a vendégeket. Jó sokáig csúszkálhatunk Baján, Balatonlellén, Békéscsabán, Budakalászon, Debrecenben, Halásztelken, Hatvanban, Kaposváron, Kiskőrösön, Sopronban, Szegeden, Szekszárdon, Tatabányán és Zalaegerszegen is.

Az esemény szervezője a Magyar Jégkorong Szövetség, akik ilyen módon szeretnék népszerűsíteni a jeges sportokat, melyhez a Emberi Erőforrások Minisztériuma is támogatást nyújt.

Egyes helyszíneken napközben műkorcsolya, gyorskorcsolya- és jégkorong-bemutatók is lesznek, ezek pontos listáját itt találod. A jó hangulat tehát garantált, neked csak egy meleg sapkát és a koridat kell vinned, na meg az egész családot, hogy minél többen élvezhessétek a korizást az idei Jégpályák Éjszakáján. Jó korizást!

(kiemelt kép:wikimedia)



Címkék: