Előttem van, ahogy gyerekkoromban anyám egy hegyes kiskéssel kapirgálja a betonjárdánk réseit és repedéseit, hogy kivágja vele a gazokat, én meg nem értem, minek ez az egész. Amikor végre kihajtott a beton! A mostani kertünkben is van egy betonplacc, ahol már én állok örök harcban a pitypanggal. Pedig ezzel a gurulós gazolóval csak pár húzás lenne és kész is!

A gyomlálót bemutató videóban betonfelület és deszka terasz réseit is felszabadítják, szóval mindenhol jó szolgálatot tehet, ahová befér a kampós része és a gaz felütötte a fejét. Ránézésre pofonegyszerű a használata, de egy tarackgyökérbe biztos rendesen el tud akadni ez is.


Léteznek elektromos szerszámok is erre a célra, de ez a gurulós szerszám az egyszerűségével és az árával meggyőzőbb. Aki nem akar/tud hajolgatni, nem híve a vegyszeres gyomirtásnak és nem szereti, ha kivirágzik a járdája, itt rendelheti meg előre a nyáron megjelenő eszközt, ami egy teleszkópos nyélből és két különböző kerekes kapafejjel ellátott szerszámból áll.

Kiemelt kép: ruppertgardentools.com



Címkék: