Az ember nem csak az otthonában, hanem a munkahelyén is szeret növényeket tartani. Jót tesz az egészségünknek ha az irodában is körülvesz minket egy kis zöld, és nem utolsó sorban az íróasztalunk látványát is feldobja egy kicsit.

Na de itt a nyár, egymást érik a szabadságok, örülünk ha végre kiszabadulunk a mókuskerékből, és az iroda közelébe se kell mennünk, legalább egy hétig, na jó, legyen inkább kettő. Na de mi lesz szegény növénnyel? Ebben a hőségben nem csak mi kapunk ám hőgutát, az irodai cserepesünk is kiszárad.

Ilyenkor jön jól egy segítőkész kolléga, aki szívesen vállalja a babysitter szerepét, és gondját viseli a mi féltve őrzött virágunknak. De nehéz felelősségteljes, gondoskodó és növényszerető munkatársat találni, így jobb ha alapos interjú előzi meg a tökéletes növényfelügyelő kiválasztását.

Egy biztos, Jack Vadheim, a világ legjobb növény sittere, és az ő kollégái bármikor nyugodtan nyaralni mehetnek, a növényük igencsak jól fogja érezni magát a távollétükben. Egyikük meg is kérte, hogy felügyelje a növénykéjét, de arra biztosan nem számított, ami ez után történt.

Jack gondos növénysitterként reggel kávéval ébresztette a zöldet.

Majd tett róla, hogy az szobatiszta legyen.

Ez után azért következett egy kis munka, persze csak amennyi még nem árt meg.

De fontos az egészség, így ebédszünetben kiugrottak sétálni.

Persze megálltak a játsótéren is.

Az unalmas irodai perceket egy kis lézerkardozással ütötték el.

Majd előkerült a vízipisztoly is, hiszen a növényt meg kell locsolni.

Majd a fárasztó munkanap után hazaindultak, és Jack hagyta, hogy a virág vezessen. Hiba volt.

Itt megnézheted a többi képet arról, hogyan mulatta Jack és a virág az időt, amíg a gazdája haza nem tért a szabiról.

(forrás: INature/Facebook)



Címkék: