Nincs hullám, se szél, de te szeretnél szörfözni egy jót, ebben a rekkenő hőségben? Íme a megoldás, amivel bármikor, bárhol felpattanhatsz a deszkára, és repeszthetsz, akár 40 kilométer per órával is.

Az elektromos, repülő szörfdeszkával hasíthatsz  a Balatonon, vagy akár a Dunán, többé semmi sem tarthat vissza a hullámlovaglástól. Ráadásul elektromos, így azokon a vizeken is használhatod, ahol tilos motoros meghajtású vizijárművet használni, mint a jetski, vagy a motorcsónak.

Az electric hydrofoil, vagy röviden eFoil a stabilizátorszárnnyal ellátott deszka tövábbfejlesztett verziója, ami bizonyos sebesség felett kiemelkedik a vízből, és szinte repül felette. Az újítás az aksiban rejlik, ami hajtja a kis vízalatti propellert, így nincs szükség semmilyen hullámra, hogy nagy sebességet érjünk el a deszkán.

 

Távirányítóval vezérelhető a sebesség, akár 40 km/órával is repeszthetünk, és 25 kilométert is meg lehet tenni egyetlen töltéssel, ami azt jelenti, hogy a Szántód-Tihany rév útvonalát egy nap, akár ötször is megtehetjük vele.

(képek: fliteboard)



Címkék: