Sokféle kertészkedéshez ajánlott térdvédőt, vagy térdeplőt lehet már kapni, én leginkább egy összehajtogatott zsákkal szoktam megoldani a dolgot. De aki szívesen készít saját maga praktikus holmikat, az tavaszig simán összerakhatja ezt a 3 az egyben 1 okosságot. Ülőke, térdvédő és szerszámtartó egyben!

Nem tudom persze, mennyit bírhat egy ilyen cserép, vagy mennyire jól tisztítható ez a térdeplő, de biztos hogy egy ilyen megoldás mutatósabb, mint az én zsákom. Esetleg egy vízlepergetős textilre, mondjuk egy régi, már nem használt viaszosvászon abrosszal lecserélném a huzatot.

És ha már az újrahasznosításnál tartunk, mi a véleményük az autógumi felhasználásáról a kertben? Kollégánk már nagyon várja a bukásukat, ezt a cikket mindenképp olvassák el, mielőtt megnézik a következő videót! Ugyanis találtam még egy kertbe való ülőkét, ki se merem mondani, de autógumiból!! Ami szerintem felmenti ezt a megoldást, az a burkolata, a szép piros kötél, amitől nem is látszik a randa fekete műanyag. Vagy ez így is ciki?

Szóval mi legyen, cserépre üljünk, vagy autógumira? A facebookon itt várjuk az építő kommenteket:

 

Kiemelt kép: freestockphotos.biz



Címkék: