Tavaly nyáron ha strandon jártunk, akármerre néztünk, még a legkisebb bányatónál is feltűnt egy-két unikornis. Az Instagramot is ellepték az unikornisos fotók, ami először meglepő volt, aztán elkezdett tetszeni, mindenkinek volt egy időszaka, amikor talán még szeretett is volna egyet, végül meguntuk és nem értettük, miért erőlteti ezt mindenki annyira. De van egy megnyugtató hírünk: vége az unikornis úszógumi cunaminak! Most valami sokkal durvább közeledik.

A legújabb menőség, a gigantikus szivárványos bulisziget híre az elmúlt napokban egyre több helyen bukkant fel, úgyhogy könnyen elképzelhető, hogy a nyárra hozzánk is begyűrűzik ez az óriási gumimatrac-vagy-mi, és ezzel lesz tele a Balaton. Az egyszerre 6 felnőtt szállítására képes gumi dolog nem csak unikornis, de páva és flamingó formában is kapható.

Forrás: rakuten.com

A kényelmesnek tűnő, beépített pohártartókkal ellátott csónak 3×3 méteres, szóval medencékbe nem nagyon ajánljuk, de egy tengerparti bulira elég jó választásnak tűnik. A Rakuten 274 dollárért kínálja, a Sam’s Club-on 150 dollár, de ha várunk egy kicsit, megtaláljuk majd az Alliexpress-en és a Wish-en is és ha időben megrendeljük, a nyári kánikulára még épp ideér.

Kiemelt kép: rakuten.com



Címkék: