Végre egy értelmes és önzetlen mozgalomra való felhívás jelent meg a Facebookon, ahol norvég mintára egy magyar felhasználó is arra buzdít mindenkit, akinek túl sok gyümölcse termett, hogy kínáljon fel belőle azoknak, akiknek nincs.

“Nekem most almám és körtém van, remélem valakik örülni fognak neki! Felcímkéztem, hogy elvihető, elviheted, nehogy azt gondolják pusztán eladási célból van kilógatva. Bio gyümölcs, az idén nem kapott permetet. Az alma inkább édes, mint savas, de remek sütemény, kompót, leves alapanyag. A körte kifejezetten finom, édes, lédús, ízes” – olvasható a bejegyzésben, amit eddig már több mint 10 ezren lájkoltak, és reméljük, a felajánlásnak bőven akad követője is.

Pap Erika Andrea egy Norvégiából érkező hír hatására akasztotta ki a gyümölcseit a kerítésre. Az ötletgazda Inger Garas, aki két hét alatt összesen 200 kilogramm almát adott ilyen módon a rászorulóknak.

Neked is túl sok gyümölcsöd termett? Vagy egyszerűen csak szeretnél valakinek örömöt okozni? Csatlakozz a mozgalomhoz!Címkék: