Ha már nem sikerül teljesen hulladékmentes életet élnünk és minden szemetünket újrahasznosítanunk, legalább foglaljon kevés helyet az az újrahasznosíthatatlan szemét. Erre megoldás a Joseph Joseph tömörítő kukája, aminek a reklámja vitatható, de a termék értékén ez nem változtat.

A lapossa taposra szlogent mindenki kívülről fújja, pet palackot, aludobozt, tejesdobozt, amit csak lehet, a lehető legkisebb formájában dobunk a megfelelő helyre. De vannak dolgok, amikkel nem ilyen egyszerű, ráadásul egy idő után a szemetesünk is megtelik. Ha pedig csak egy szomszédunk is van, aki tojik az egész szelektívezésre-laposra taposásra, a ház kukája is tele lesz az ürítés után egy nappal. Ismerős? Na annak a szomszédnak vegyünk egy ilyet:

Jobb megoldás, mint a nyitott kukánál állni és tenyérrel nyomkodni a zsákunkat. De kétségtelen, hogy a legjobb az lenne, ha nem is termelődne vegyes szemetünk, ha csomagolásmentesen vásárolnánk és minden szemetet újrahasznosítanánk, ettől viszont a legtöbben még nagyon messze vagyunk.

A szeméttömörítős szemetes ára egyébként 91000 Ft, csak hogy ne vágyjunk rá annyira.

Kiemelt kép: josephjoseph.com



Címkék: