Végre éledezik a természet, és újra virágba borul minden. Az első színpompás virágokat már be is szerezheted, most hétvégén. Tengernyi tulipán, jácint, nárcisz és gyöngyike vár a Tavaszi Termelői Virágvásáron.

Február 11-én, 10-től 16 óráig vár Budapest szívében, a Zöld Szerelem Vasárnap és a termelői virágvásár a Kiskertpiacon, melynek az Anker’t ad otthont.

(kép:kiskertpiac)

Közvetlenül a Karol&Blase makói virágültetvényiről érkeznek a tavaszi virágcsokrok, főszerepben a nárcisszal, aminek 16 különleges fajtájából válogathattok majd. De a tulipánok, muszkárik, a kék, a rózsaszín és a színátmenetes jácintok szerelmesei is hatalmas csokrokkal térhetnek haza.

(kép: Karol&Blase)

A Zöld Szerelem Vasárnap mindemellett tele lesz termelői finomságokkal a kertből, ehető virágokkal,  egyedi kézműves termékekkel, natúr kencékkel, virágdíszekkel, vintázs és natúr dekorációs ötletekkel.

Azoknak is mindenképp érdemes kilátogatni, akik az esküvőjüket tervezgetik, mert amellett, hogy remek ötleteket és inspirációt meríthetnek a kiskertpiacon a közelgő nagy naphoz, még egy gyönyörű virágcsokrot is nyerhetnek, ha válaszolnak egy esküvős-virágos kérdésre.

A rendezvény olyannyira kutyabarát, hogy nem csak szívesen látják a blökiket, de szuper kellékeket is vehetsz itt nekik. Sőt még az is lehet, hogy egy új házi kedvenccel térsz majd haza, ugyanis kint lesznek a Pilis-Budai Kutyamentők örökbe fogadható cicákkal és kutyákkal.

Tehát vasárnap irány az Anker’t! Itt megtalálsz minden részletet az eseményről.

(kiemelt kép:maxpixel)



Címkék: